Back to All Events

Piiloteatteria Ruisrockissa 2015


 Häirintää Ruisrockissa: Teatteriryhmä Kukko ja Pelle

Picture: Kimmo Alakunnas

Alert! Theatre group Kukko ja Pelle (Cock and Clown) will be attending Ruickrock-festival 2015 with their hidden theatre performances. 

Teaser: https://www.youtube.com/watch?v=E0N1XRQFo3g 

Huomio! Kimmo Alakunnas ja Janna Haavisto ovat teatteriryhmä Kukko ja Pelle. Ryhmä on kahden esiintyjän perustama taiteilijaryhmä, joka yhdistää sirkus-, teatteri-, performanssi ja tanssitaidetta yhteiseksi kokonaisuudeksi. Ryhmäämme kuuluu sirkustaiteilija Janna Haavisto joka valmistui fyysisen maisteriksi vuonna 2010 Tukholman Teatterikorkeakoulusta sekä Kimmo Alakunnas, joka valmistui tanssitaiteen maisteriksi vuonna 2010 Teatterikorkeakoulusta Helsingistä. Alakunnas ja Haavisto ovat työskennelleet yhdessä jo vuosia teatterialalla, ja omana ryhmänään he ovat työskennelleet vuodesta 2011. Alakunnas ja Haavisto yhdistelevät kollektiivisesti erilaisia sirkus- ja tanssitekniikoita ja pyrkivät löytämään uusia, yllättäviä lopputuloksia. Teokset ovat visuaalisia, humoristisia, pureutuvat usein ajankohtaisiin kysymyksiin ja antavat pähkinän purtavaksi kaiken ikäisille katsojille. Alakunnas ja Haavisto ovat valmistaneet yhdessä myös lyhytelokuvan Clovn Britta Goes Burleque. 

Picture: Kimmo Alakunnas